casino siteleri

Kayısı Festivali’ne Pamela’yı getirmek kimin fikriydi?

Malatya Haber Girişi : 14 Temmuz 2019 12:20
Kayısı Festivali’ne Pamela’yı getirmek kimin fikriydi?
Şarkıcı Pamela’nın Malaty

İddialara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sosyal medya hesaplarından çok sert bir şekilde eleştiren ve son İstanbul seçimlerinde ise “Herşey çok güzel olacak” diyerek Ekrem İmamoğlu’na açık destek veren şarkıcı Pamela’nın tepkiler üzerine Malatya Kayısı Festivalindeki konseri iptal edildi.

Deprem konutları

 

Malatya’da 17-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaliyle ilgili  1 Temmuz Pazartesi günü Ramada Altın Kayısı Otel’de düzenlenen Basın Toplantısında festivalin beşinci gününde(21 Temmuz) Ümit Besen ve Pamela’nın sahne alacağı açıklanmış ve tüm kamuoyuna duyurusu yapılmış, 2 Temmuz’da ise Malatya Büyükşehir Belediyesinin resmî sosyal medya hesaplarından Pamela paylaşımında bulunulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sosyal medya hesaplarından çok sert bir şekilde eleştiren ve son İstanbul seçimlerinde ise “Herşey çok güzel olacak” diyerek Ekrem İmamoğlu’na açık destek veren şarkıcı Pamela’nın tepkiler üzerine Malatya Kayısı Festivalindeki konseri iptal edildiği iddia ediliyor.

YouTube Haber arası

21 Temmuz’da sahneye sadece Ümit Besen çıkacak. 13 Temmuz’da Malatya Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Pamela ismi kaldırıldı. Pamela’nın getirilme fikrinin ise kimden çıktığı ve hangi sponsorun karşılayacağını beyan ettiği ise merak konusu oldu.