casino siteleri

Kaza kurbanı polis memuru ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş Haber Girişi : 06 Nisan 2024 14:09
Kaza kurbanı polis memuru ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı
Kaza kurbanı polis memuru ve ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Ramazan Bayramı tatili için ailesi ile birlikte memleketine gelirken Şanlıurfada trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğu Malatyada gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandılar.

Deprem konutları


Şanlıurfada Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Batuhan Akar (31), Ramazan Bayramı tatili nedeniyle eşi ve 2 çocuğu ile birlikte memleketi Malatyaya gelmek için yola çıktı. Şanlıurfanın Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkiinde dün yaşanan kazada polis memuru Batuhan Akarın kullandığı otomobil İbrahim Halil Y. yönetimindeki kamyon ile çarpıştı. Feci kazada hurdaya dönen araçta bulunan polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybederken çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada hayatlarını kaybeden Batuhan Akar ve ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Malatyaya getirildi. Kaza kurbanı polis memuru Akar ve ailesi için Malatya Şehir Mezarlığında öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Türk bayrağına sarılı polis memuru Batuhan Akar ile eşi ve 2 çocuğunun yan yana konulan tabutları yürekleri dağlarlarken, kılınan cenaze namazı sonrası Özel Hareket polisi Akar ve ailesi gözyaşları arasında defnedildi.

YouTube Haber arası


Düzenlenen törene, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın ile çok sayıda polis memuru ve yakınları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.