casino siteleri

Kent merkezindeki çocuk parklarında bakım çalışmaları devam ediyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 07 Eylül 2023 15:33
Kent merkezindeki çocuk parklarında bakım çalışmaları devam ediyor
Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk oyun parklarının bakım ve onarım çalışması ile birlikte kauçu
Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk oyun parklarının bakım ve onarım çalışması ile birlikte kauçuk zemin döşeme çalışmalarına devam ediliyor.
6 Şubat depreminin ardından hasar gören parklarda çalışmalar yürüten Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocukların daha güvenli bir ortamda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla parkın zeminine kauçuk döşemesi yaparak zemini yumuşak hale getiriyor. Adıyaman Eğriçay Parkı ve Sümer Parkın içerisinde yer alan çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi ekipleri, çocukların hoşça vakit geçirdikleri alan olan çocuk oyun parkının daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi için başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından çocukların daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynamaları hedefleniyor. Birçok parkta kauçuk kaplama çalışması yapan ekipler, yıpranan kauçukların değişimi ve yeni parkların zemin kaplamasını da sürdürüyor.