casino siteleri

Kernek Meydanı çalışmalarında sona doğru

ÇEVRE Haber Girişi : 08 Ekim 2021 17:20
Kernek Meydanı çalışmalarında sona doğru
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilgili daire başkanları ile birlikte Kernek Meydanı´nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert ve ilgili Daire Başkanları ile birlikte Kernek Meydanı´nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gürkan, herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde 29 Ekim 2021 tarihinde açılması planlanan Kernek Meydanı´ndaki yapılan son çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Gürkan, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Kernek Meydanı´nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ekiplerimiz gece gündüz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmekteler. Herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde ekiplerimiz Kernek Meydanı´nı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirmenin gayreti içerisindeler" dedi.

Başkan Gürkan, "Büyükşehir Belediyesi olarak Kernek Meydanı´nda sürdürdüğümüz yenileme çalışmaları kapsamında düzenleme alanı içerisinde kalan 20 bağımsız konutu kamulaştırarak mevcut alana dahil edip Kernek Meydanı´nın alanını daha da genişlettik. Yaptığımız çalışmaların sonucunda vatandaşlarımız daha yeşil bir alanda ve suyla mütenasip bir ortamda dinlenme imkanına kavuşmuş olacaklar" şeklinde konuştu.