casino siteleri

KILIÇDAROĞLU EGE'DEYDİ. GÜNDEMİNDE İSE ARINÇ-GÖKÇEK KAVGASI VARDI

Gündem Haber Girişi : 26 Mart 2015 00:31
KILIÇDAROĞLU EGE'DEYDİ. GÜNDEMİNDE İSE ARINÇ-GÖKÇEK KAVGASI VARDI

İzmir programını tamamlayan ve Fuar açılışında konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli ve Burdur programlarının yoğunluğu nedeniyle İzmir’den helikopterle ayrıldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’den Denizli’nin Bekilli İlçesine helikopterle giderken  İzmir ve çevresini  havadan inceledi.

Deprem konutları

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Fuar İzmir’in açılışında, “Ankara’yı parsel parsel sattı diyorlar. Birileri yönettiği kenti parsel parsel tezgahlıyor, pazarlıyor, birileri yaşadığı kenti parsel parsel görkemleştiriyor. Aradaki fark budur. Bu CHP farkıdır” dedi.

“Burada tarihi yerler, fabrikalar parsel parsel satılmadı. Ne yapıldı? Eskişehir’de olduğu gibi kültür merkezi yapıldı. İnsanlar gidiyorlar oraya. Fabrikanın yapısı, dokusu değişmedi. Ama o kültür merkezinde sanatını İCRA ediyor. En güzel sanat merkezleri de burada. Yeni sanat merkezleri yapılacak. Bütün Avrupa’nın baktığı, bakacağı güzel opera binasının da İzmir’de yakında temeli atılacak. Çünkü İzmir sadece Türkiye’nin değil İzmir bir dünya kenti olacak bunun sözünü veriyoruz”

-“CHP olarak bizim bir özelliğimiz var herkes bilsin, herkes duysun. Bizim temel özelliğimiz şudur; her kuruşun hesabını vermek bizim boynumuzun borcudur.”

-“Nerede bir CHP’li Belediye Başkanı varsa orada hayat var, orada özgürlük var, orada demokrasi var, orada ekonomi var, orada sokaklarında özgürce yürüyen vatandaşlar var.”

YouTube Haber arası

-“İzmir’de, Ankara’da, İstanbul’da metro yapılıyor. Ankara ve İstanbul’un büyükşehir belediye başkanları havlu attılar biz bu işi beceremiyoruz diye. Ulaştırma bakanlığı devraldı. Ama İzmir ben kendi kaynaklarımla yapacağım diyor. Neden? Çünkü burada her kuruşun hesabı verilir, her kuruşun arkasında durulur.”