casino siteleri

Kim veya kimler bu sahte algıyı yaptı

Özel Haber Haber Girişi : 05 Ocak 2024 23:55
Kim veya kimler bu sahte algıyı yaptı
Kim veya kimler bu sahte algıyı yaptı Yalanlandı

Independent Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, kendisine ait sosyal medya hesabında Ak Parti tarafından Selahattin Gürkan'a Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının tebliğ edildiği şeklindeki paylaşımı yalanladı.

Deprem konutları


 Gazeteci Nevzat Çiçek adına sahte hesap açılarak Ak Parti tarafından Selahattin Gürkan'a Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı tebliğ edildiği belirtiliyor denilerek algı yapılmaya başlandı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Independent Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, Ben böyle bir twit atmadım... Birileri sahte twit hazırlamış bu twit doğru değil, uydurma dedi.

 

Bu sahte twiti kim veya kimler tarafından yapıldığı ise bilinmiyor.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mutaassıp 06 Ocak 2024 20:34

    Bunlardan her şey beklenir. Çünkü adamlar zafere giden her yolu mübah görüyorlar. Depremin üzerinden neredeyse 1 yil geçecek ama Malatya hala temiz suya kavuşturulamamış. Sırt buna kalsa bile cok önceden istifa etmeleri gerekirken, adamlar hala adaylık peşindeler.

  • Mehmet Can 06 Ocak 2024 09:17

    Niye Algı olsun ki nerdeyse büyün haber siteleri yazarlar gürkan olacak diyor. Öznur Çalıkdansa Gürkan olsun.