casino siteleri

Kimsesiz depremzede Sivas´ta son yolculuğuna uğurlandı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 24 Şubat 2023 14:32
Kimsesiz depremzede Sivas´ta son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş´ta ki depremde yaralandıktan sonra Sivas´ta tedavi altına alınan kimsesiz depremzede yaşam mücadelesini kaybetti.Kahramanma
Kahramanmaraş´ta ki depremde yaralandıktan sonra Sivas´ta tedavi altına alınan kimsesiz depremzede yaşam mücadelesini kaybetti.
Kahramanmaraş´ta meydana gelen depremde yaralandıktan sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve uygulama hastanesine getirilerek tedavi altına alınan Abdurahman Gürlek (75) son yolculuğuna uğurlandı. Gürlek´in, Ay Yıldız Camiinde düzenlenen cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Kimsesiz olan Gürlek, kılınan cenaze namazının ardından Sivas Belediyesi ekiplerince Yukarı Tekke Sıra Mezarlığında toprağa verildi.

"Kimsesizlerin sahibi yüce Allah´tır"
Cenaze namazına katılan Abdullah Yağcıoğlu, herkesin acı içerisinde olduğunu belirterek, " İnşallah melekler yardımcısıdır. Kimsesizlerin sahibi yüce Allah´tır. Tanımıyoruz ama Rabbim rahmet eylesin. Türkiye olarak çok büyük bir badire atlattık. Hepimiz acı içerisindeyiz. Allah devletimize milletimize sabır versin. Tüm Türkiye´nin başı sağ olsun, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" dedi.