casino siteleri

Kişisel rantları uğruna Malatyayı borç batağına sürüklediler

Ekonomi Haber Girişi : 26 Nisan 2024 13:59
Kişisel rantları uğruna Malatyayı borç batağına sürüklediler
Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının Nisan ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kuru

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının Nisan ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, son günlerde Malatyanın ana gündemi haline gelen Malatya Büyükşehir Belediyesinin borcu hakkında değerlendirme yaptı.

Deprem konutları

 


Malatya Büyükşehir Belediyesinin açıklanan 17 Milyar TL borcunun ülke gündemine gelmesini üzülerek takip ettiklerini belirten MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Bu şehri algılarla, usulsüzlükler yönettiklerini aylardır yüksek sesle dile getiriyoruz. Biz bunları dile getirirken aslında bugün olabilecekleri önceden gördüğümüzü ifade etmeye çalıştık. Tüyü bitmemiş yetimin dahi hakkının olduğu makamı kişisel rantları için kullananların Malatyamızı borç batağına sürüklediği görev süreleri araştırılmalıdır. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak devletimizin savcılarını göreve çağırıyoruz. Müfettişleri göreve davet ediyoruz şeklinde konuştu.

 

YouTube Haber arası


Sessiz kalmamızı kimse beklemesin
Malatya menfaatine olan her konuda eksik gedik ne varsa dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz diyen Başkan Sadıkoğlu, şu ifadelere yer verdi:
Yayınladığı bir video ile milletin gözüne baka baka yine yalanlar söyleyerek kendini aklamaya çalışanlar, bu şehre hesap vermek zorundalar. Depremden sonra su parası almadık, otobüs parası almadık, marketlerden ücretsiz mal dağıttık demek tam anlamıyla komedidir. Siz bu milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz? Belediyenin birçok yatırımının düşük rakamlarla ihale edilerek aslında arka planda farklı amaçlar güdüldüğünü anlamamak zor değil. Seçim öncesi 300ün üzerinde fütursuzca personel alınması bu şehre ihanettir. Ortada açık bir şekilde kamu malını zarara uğratmak var. Malatyanın en büyük STKsı olarak sessiz kalmamızı kimse beklemesin. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Malatya menfaatini gözetiyoruz. Malatya menfaatine olan her konuda eksik gedik ne varsa dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Savcıları ve müfettişleri göreve çağırdığımızı bir kez daha yineliyor, takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.