casino siteleri

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Fırat Üniversitesinin başarılı bizleri mutlu ediyor

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Nisan 2024 12:14
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Fırat Üniversitesinin başarılı bizleri mutlu ediyor
Elazığın Kıbrıs Türkü için ayrı bir önemi olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Fırat Üniversitesinin başarılı bizleri mutlu ediyor dedi.Fır
Elazığın Kıbrıs Türkü için ayrı bir önemi olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Fırat Üniversitesinin başarılı bizleri mutlu ediyor dedi.
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Uluslararası Final Üniversitesiyle iş birliği protokolü imzalamak amacıyla gittiği Kıbrısta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatarı da ziyaret etti. Son yıllarda başarılını artıran Fırat Üniversitesiyle ilgili övgü dolu sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, Fırat Üniversitesinin başarılarının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Elazığın Kıbrıs Türkü için ayrı bir önemi var. Elazığlı olan Tabip Binbaşı Nihat İlhanın Kumsal Katliamı olarak bilinen olayda eşi Mürüvvet İlhan ve çocukları Murat, Kutsi, Hakan şehit edildi. Elazığ ziyaretinde şehitlerin kabirlerini ziyaret edip, KKTCden toprak götürdüm. Bu olayı unutmadık ve unutturmayacağız. Bağımsız ve hür bir şekilde devlet çatısı altında yaşamamız şehitler sayesindedir. Türkiyede ilk 10a giren Fırat Üniversitesinin başarıları elbette bizleri mutlu etmektedir. Elazığ ziyaretimde bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Şahsıma tevdi edilen fahri doktora unvanının benim için çok kıymetli olduğunu bir kez daha paylaşmak isterim dedi.
Rektör Prof. Dr. Göktaş da Elazığlılar için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin oldukça önemli olduğunu belirterek Elazığın selamlarını iletti.