casino siteleri

Koca, Malatya'da aday adaylık düşüncesi olanlara çağrıda bulundu

Siyaset Haber Girişi : 05 Ekim 2018 21:55
Koca, Malatya'da aday adaylık düşüncesi olanlara çağrıda bulundu
2019 yerel seçimlerinde h

2019 yerel seçimlerinde hedeflerinin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyleyen AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, aday adaylık düşüncesi olanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıraladığı kriterlerin kendisinde olduğunu düşünen herkesin başvuru yapabileceğini belirten Koca, “Şu anda mevcut belediye başkanlarımız da dahil hiç kimsenin garantisi yok. Hiç kimseye adaylığı garanti edilmiş değil. Herkes aday adayı olabilir” dedi.

Deprem konutları

Vuslat TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Medya Analiz programının bu haftaki konuğu AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca oldu.

“HEKİMHAN VE ARGUVAN’I DA ARTIK AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

2019 yerel seçimlerinde hedeflerinin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyleyen Koca, “Değişik stratejiler üzerinde çalışıyoruz. Mevcutta büyükşehirle birlikte 12 belediyemiz bizde. Hekimhan’ı da 2014 seçimlerinde çok az bir oyla kaybetmiştik. Bu seçimlerde Hekimhan’da çok iddialıyız seçimi alma noktasında. Arguvan’da da iddialı olmak için bazı stratejiler üzerinde çalışıyoruz. Yani kısaca şunu belirteyim, 2019 yerel seçimlerinde Malatya’nın tüm belediyelerini kazanacağız. Hekimhan ve Arguvan’ı da artık AK belediyecilikle tanıştıracağız. Zira bu iki ilçemizin belediyeleri AK Parti’li başkanlar tarafından yönetilmiyor olsa da büyükşehir belediyemiz bu ilçelere ciddi hizmetler götürüyor. Özellikle MASKİ’nin alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladığı ilçelerin bir tanesi de Hekimhan” dedi.

“HİÇ KİMSENİN GARANTİSİ YOK”

Kendisine güvenen herkesin aday adayı olabileceğini ifade eden Koca, şunları söyledi; “Şu anda mevcut belediye başkanlarımız da dahil hiç kimsenin garantisi yok. Hiç kimseye adaylığı garanti edilmiş değil. Sadece Malatya’mızda değil tüm Türkiye’deki belediye başkanlarının adaylığı yeniden değerlendirmeye tabi tutulacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı üzere; halkın gönlünde yer edinen, halkın bu adaydan iyi belediye başkanı olur diyebileceği, kibir abidesi olmayan, tevazu sahibi, işin ehli liyakat sahibi isimler aday adayı olabilirler. Kendisinde bu özelliklerin olduğunu düşünen hemşerilerimiz aday adayı olabilir ve çalışmalarına başlayabilir. Şuanda kimseye söz verilmiş ve taahhütte bulunulmuş bir durum söz konusu değil. Aday adaylığı başvurusu yapanlar ile mevcut başkanlar arasında değerlendirme yapılacak ve onun nihai sonucunda da belediye başkan adaylarımız ilan edilecektir. Henüz müracaat sürecimiz başlamış değil, kendisini yeterli gören herkes aday adaylık başvurusu yapabilir”

YouTube Haber arası

VUSLAT HABER