casino siteleri

Konteyner iş yerlerinde kışlık ürünler raflardaki yerini aldı

Ekonomi Haber Girişi : 09 Kasım 2023 09:41
Konteyner iş yerlerinde kışlık ürünler raflardaki yerini aldı
Kahramanmaraş´ta konteyner iş yerlerinde kışlık sezonu açıldı. Havaların yavaş yavaş soğuması ile kışlık kıyafetler raflardaki yerini
Kahramanmaraş´ta konteyner iş yerlerinde kışlık sezonu açıldı. Havaların yavaş yavaş soğuması ile kışlık kıyafetler raflardaki yerini aldı.
6 Şubat depremlerinde iş yerlerini kaybeden Kapalı Çarşı esnafı, Ulu Cami Meydanında kurulan konteyner iş yerlerinde faaliyet göstermeye başlamıştı. Kış aylarının gelmesi ve havaların soğuması ile birlikte konteyner iş yerlerinde yazlık elbiseler yerini kışlık elbiselere bıraktı. Yaz sezonunu kapatan esnaf, raflarını mont, kazak, yağmurluk ve polar gibi giysilerle donatmaya başladı.
"Kışlık ürünlerimizin hepsi hazır"
Yazlık ürünlerle kışlık ürünlerin raflardaki yerinin değişmeye başladığını söyleyen esnaflardan Hacı İlyas Gündoğdu, "Kış mevsiminin kendisi halen gelmediği için kışlık ürünlerimizin hepsi hazır. İşlerin artık açılmasını bekliyoruz ama yine de buna şükür. Çok şükür memnunuz bir sıkıntı yok. İşler de havalar soğursa açılacak yani. Kışlık ürünlerde monta kadar her şey mevcut. Elimizde eksik hiçbir ürün yok" dedi.
"Her bütçeye uygun ürün bulunduruyoruz"
Konteyner iş yerlerinde her bütçeye uygun kışlık kıyafet bulundurduklarını söyleyen bir diğer esnaflardan Ahmet Sümer, "Burada konteynerdeyiz ve kış sezonumuz başladı. Şu an durgunluk var ama işlerin açılmasını bekliyoruz, temennimiz buna göre. Kışlık ürün olarak hemen hemen her şeyimiz var. Yağmurluk, mont, kazak her türlü bütçeye uygun ürünlerimiz var. Yağmurluklar 200 liradan başlayıp 500 liraya kadar olan var. Her bütçeye uygun elimizde ürün bulunduruyoruz" diye konuştu.
Kış ayının kendisini daha şiddetli hissettirdiği zaman işlerin daha da çok açılacağını söyleyen Mehmet Küçük ise "Sezonu açtık ama hava malum yaz gibi. İster istemez ürün getirsek de sıcak havalardan dolayı hareket olmuyor. Yağmur falan olursa hareket olacağına inanıyoruz. Şu an için konteynerde olduğumuz için memnunuz, rızık verici Rabbimizdir" ifadelerini kullandı.