casino siteleri

Konteyner kentte yaşayan vatandaşlarımızla özel olarak ilgileneceğiz

Malatya Haber Girişi : 19 Şubat 2024 13:14
Konteyner kentte yaşayan vatandaşlarımızla özel olarak ilgileneceğiz
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Kaynarca konteyner kenti ziyaret etti.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Kaynarca konteyner kenti ziyaret etti

Deprem konutları

"Konteyner kentte yaşayan vatandaşlarımızla özel olarak ilgileneceğiz"

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depreminin ardından konteyner kentte yaşayan vatandaşların daha özel bir yardım ve alakaya ihtiyaç duyduğunu belirterek "Mazbatamızı alır almaz, her hafta iki konteyner kentte toplantı yapacağız. Burada yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarıyla özel olarak ilgileneceğiz" dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Kaynarca konteyner kenti ziyaret eden Prof. Dr. Geçit, vatandaşların sorunlarını dinledi. Özellikle yaşlı, kronik hasta veya evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarla yakından ilgilenen Prof. Dr. Geçit, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

 

"Onları asla yalnız bırakmayacağız"

YouTube Haber arası

Seçildikten ve mazbatasını aldıktan sonra her hafta iki konteyner kentte toplantı düzenleyip sorunların hızlıca çözülmesi için çalışacaklarını vurgulayan Prof. Dr. İlhan Geçit, ziyaretinin ardından şu açıklamayı yaptı:
"Burada yaşayan vatandaşlarımızla, ailelerimizle birebir sohbet ettik ve onların sorunlarını, onlardan gelen talepleri dinledik. Ve onlara bu sohbetimizde şu sözü verdik. Seçildikten ve mazbatamızı aldıktan sonra her hafta iki tane konteyner kentte toplantı yapacağız. Belediye başkanı ve ekibi gelecek, onlarla oturacak, onların sorunlarını dinleyecek. Ta ki konteyner kent süreci bitene kadar. Burada hasta vatandaşlarımız var, engelli vatandaşlarımız var, evde bakım hastası ve zor durumda olan vatandaşlarımız var. Konteyner kentte yaşayan vatandaşlara ayrı bir yardım, ayrı bir ilgilenme boyutunda işimizi geliştireceğiz ve onları asla yalnız bırakmayacağız."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.