casino siteleri

KORKMAZ: ÖLSEK SEVİNİN EVE DÖNSEK DE !!!

Haber Girişi : 02 Nisan 2015 13:47
KORKMAZ: ÖLSEK SEVİNİN EVE DÖNSEK DE !!!
Ak Parti Malatya aday ada

Korkmaz'ın yaptığı açıklama şöle:

Deprem konutları

"46 yaşında, 2 masum çocuk babası, adalet çatısı altında dün kahpece şehit edildi Mehmet Selim.. ne için ? intikam adı altında, ne için ? cinayeti araştırdığı için.

2 yıl önce Tunceli'de şehit edilen Murat savcı karşısındaki tavrımız ne ise aynı insani/hukuki tavrımızı göstererek terörü eğilip bükülmeden, sığınmadan,  gür bir sesle "LÂNETLİYORUZ".

Huzura, insanlığa, düşünceye ve adalete sıkılan bu silahın gölgesinde, her kim siyasi kimlik, basın kimliği, sivil kimlik var ise onları da azmettirici olmaları hasebiyle  LÂNETLİYORUZ..

4 yılda bir kurulan Seçmen iradesinin zuhur edeceği 7 Haziran genel seçimine 67 gün kala yapılan bu saldırıyı, manidar buluyor ve millet iradesine alçakça yapılan menfur bir saldırı olarak görüyoruz..

Kurtuluş Mücadelesi ile 7 düvele göğüs geren bu aziz milletin evlatları, yüreğinde bir Mehmet'i almanın derin acısını hissederek, o Şehit Mehmet’in arkasında milyonların olduğunu burdan haykırıyoruz..Ey teröre sığınan aciz, korkak zihinler...!

Sizi gezi olayında da, 17/25 Aralık darbe girişiminde de, 6/7 Ekim olaylarında da farklı yüzlerle müşahade ettik.

Özünde şiddet olan, millet iradesinin karşısında olan, her zihniyet ve eylem, aynı mecranın yolcusudur..

Sandık bu kadar tahammül edilmez midir ki, her seçim öncesi bu tür şiddete ve teröre sığınılır.

Adı ister dhkp-c, ister pkk ister bilmem ne idüğü belirsiz hangi isim olursa olsun hepsinin yolu, şayet şiddet ise, kan ise, gözyaşı ise hepsinin ortak adı TERÖRDÜR.

Biz, adalet mekanizmasının en geniş ve olmaz ise olmaz temsilcisi olan hukukçular olarak, 3-5 terör damlasının berrak suyu bulandırdığını iyi biliyoruz lakin insanı, adaleti, hakkaniyeti esas alan her hukukçu gibi buradaki tüm hukuk dernekleri de millet iradesine kasteden bu menfur terör eylemini gür ve hür bir seda ile lanetlemektedir.

Sizi, Allah'a, milletin vicdanına ve adalete havale ediyoruz..

 

"Mehmedim sevinin başlar yüksekte

Ölsek de sevinin eve dönsek de

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte

Yarın elbet elbet bizimdir

Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir." dedi.

Şehidimize ve evlatlarına atfen….

YouTube Haber arası