casino siteleri

Korona Virüs önlemlerini yok saydılar

Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Kasım 2020 18:18
Korona Virüs önlemlerini yok saydılar
Malatya'da Azerbaycan için zafer konseri düzenledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından Karabağ´ın Ermeni işgalinden kurtarılmasının ardından Soykan Meydanı´nda mehteran konseri düzenlendi. Başkan Gürkan tarafından vatandaşlara Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtıldı.

Deprem konutları


Malatya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Soykan Meydanı´nda vatandaşlara Azerbaycan Zafer Konseri verdi. Programı takip eden coşkulu topluluğa Türkiye ve Azerbaycan bayrakları dağıtan ve onlara hitap eden bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karabağ topraklarının 28 yıl sonra gerçek sahibine geçtiğini söyledi. Başkan Gürkan yaptığı konuşmada, "Zaferimiz Azerbaycan ve Türkiye´ye hayırlı uğurlu olsun. Şair diyor ya; `Kafkaslardan aşacağız, Türklüğe şan katacağız, Şanlı Türk´ün Bayrağını, Karabağ´a asacağız´ 28 yıl önce Ermeniler tarafından işgal edilen ve 1 milyon Azerbaycanlı kardeşimizi yerinden, yurdundan uzaklaştıran bu işgal hadisesi ve bununla yetinmeyip tekrar sivil yerleşim yerine yapılan saldırılarla artık bıçak kemiğe dayandı denildi. 

Ancak Azerbaycan Zafer Konseri sırasında sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gözlerden kaçmadı. Her gün yapılan uyarılara karşın corona virüs tedbirlerinin hiçe sayıdığı görüldü.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.