casino siteleri

Küçük Savaşçıya destek

Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2017 14:05
Küçük Savaşçıya destek
Adıyaman'ın Gölbaşı i
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kanser hastalığını yenen ve okuluna kütüphane kurmaya vesile olan Gölbaşı Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Göknur Gültekin’e Umut ve Yaşam Derneği destek çıktı.

Umut ve Yaşam Derneği Adıyaman Gönüllü Temsilcisi Nuran Balcı’ya ne Gölbaşı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Veysel Bilen tarafından teşekkür plaketi verildi.

Umut ve Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesi Ferda Şahin, Merkezi Trabzon’da bulunan Umut ve Yaşam Derneğinin 11 yıldır sürdürmekte olduğu kanserle mücadele çalışmalarının yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesine de imza attığını söyledi.

Ferda Şahin, “Trabzon’dan Adıyaman’a uzanan bu gönül köprüsünde Adıyaman Gönüllü Temsilcimiz Nuran Balcı’yla birlikte açılan ‘Küçük Savaşçı Kütüphanesi’ ile hem gelecek neslin ışığı olan çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak hem de kanser mücadelesi veren kızımızın hayalini gerçekleştirmesine destek olduğumuz ve bu güzel günde onun yanında olmaktan çok mutluyuz. Minik yüreğinde kocaman bir başarıya imza atan Beyza Göknur Gültekin’i yürekten kutluyoruz” dedi.