casino siteleri

Kulislerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları

Özel Haber Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 22:48
Kulislerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları
Kulislerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları

Malatya'da siyasi kulisler bir hayli hareketlendi.

Deprem konutları


Belediye Başkanlığı için aday adayları şimdiden kolları sıvadı. Kulislerde Belediye başkan aday adaylığı için çok sayıda ismin telaffuz edildiği partilerde sürpriz aday adaylıklarının olması ve parti genel merkez kararlarının seçime damga vurması bekleniyor. Peki, yerel seçimler öncesi Malatya’daki durum nasıl? 2024 seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdüren siyasi partilerin muhtemel adayları kim olacak? İşte yanıtı…

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi için 
Ak Parti'den 4 aday ismi öne çıkıyor. Kulislerde  Selahattin Gürkan, Öznur Çalık, Hacı Uğur Polat ve Sami Er 

 

 

 

CHP'den Enver Kiraz

Yeniden Refah Partisi'nden Bilal Yıldırım
İsimleri kulislerde konuşuluyor.

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 24 Ekim 2023 02:17

    Beklenen lider Kenan AYDOĞAN

  • Ahmet Kaya 23 Eylül 2023 16:26

    Malatya için eski isimler artık fayda vermez. Hele hele Selahattin Gürkan kesinlikle aday yapılmamalı. Yeter artık. Bu ciddiyetsizlik cana tak etti. Ak Parti Gürkan'ı aday gösterece bir hatayı yapmamalı.

  • Yolcu 01 Eylül 2023 10:58

    Kim gelecekse şu motaşı en baştan en aşağıya tamamını değiştirir inşallah

  • Zeki 31 Ağustos 2023 22:39

    Buda demektirki bu seçimde oy kullanmaya başka ile gidecez

  • Ht 31 Ağustos 2023 22:19

    Tabiki Bilal Yıldırım....

  • Kaan 31 Ağustos 2023 13:54

    Kim olursa olsun Gürkan'dan iyidir. Malatya ile ilgili gerçekleri dile getirebilecek anlatabilecek birine ihtiyacımız var. Fulya Öztürk güzel örnek.

  • Ferhat 31 Ağustos 2023 11:57

    Normal bir dönem olsa Öznur Hanımın hakkı ama şu an Sami Bey gibi biri lazım.

  • Arif Sezgin Ran 30 Ağustos 2023 23:07

    Vakit Daralıyor! Malatya için gerçekten üzülüyor, Malatya için gerçekten dertleniyor, Malatya için gerçekten umut taşımak istiyorsanız; çocuklarınız, aileniz şehriniz için Büyükşehir Belediye seçimlerinde bu kez taraf olmak zorundasınız… İlerde ah vah çekmek istemiyorsanız, Malatya’nın enkazından yeniden yükselmesini istiyorsanız, yeniden eski değil daha iyi günleri sevinçle huzurla yaşamak istiyorsanız ve başımıza kişilikli, ehliyetli liyakatli, adaletli, dürüst, yetenekli , birikimli insanlar gelmeli sözünüzü ( şikayet veya sadece kapalı kapılar ardında değil) meşru zeminlerde makul bir şekilde savunmaya mecbursunuz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sami ER’in adaylığına taraf olmayı çare olarak dikkatinize ve vicdanınıza sunuyorum. 1-Sami ER öncelikle kişilik sahibi ve dürüst bir insan. Bunu Sami ER’i tanıyan, seven hatta sevmeyen herkes hak olarak teslim eder. Evet bildiğiniz üzere kişilik ve dürüstlük 1 rakamıdır. Diğer olumlu özellikler ise 1’in yanına gelen sıfırlardır. Kişilik ve dürüstlük yoksa diğer sıfırlar bir anlam ifade etmez. Onun için önce kişilik sahibi ve dürüst başkan… 2- TOKİ Başkan yardımcılığı deneyimi ile depremden ötürü evleri, işyerleri harap olmuş bu şehir için yeniden inşa sürecince sanki başkanlık için biçilmiş kaftan yada bu sorunları çözmek üzere akla gelen tek Başkan… 3- TOKİ Başkan yardımcılığı ve Ankara birikimini Malatya’nın hizmetine tamda zor günler yaşadığımız bu zaman da sunması gereken adanmak için hazırlanmış bir Başkan… 4- Sami ER İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak Malatya’nın tamamına hizmet götürmüş ve hizmetleri ile o dönem şehrimizin çoğunun gönlüne taht kurmuş ve dua almış biri. Evet Malatya’yı iyi biliyor. İl Özel İdarede yaptıkları ve tecrübesi kendini ispata fazlasıyla kafi… 5- İstanbul’da Belediye Başkan Yardımcılıkları ile İstanbul ufku, vizyonu ve başarısı ile şu an çok zor durumdaki Malatya’nın aradığı ufkun, vizyonun ve misyonun adresi… Evet söylenecek çok şey, yazılacak çok şey var. Lakin bizim vaktimiz dar. Malatya için umut vakti… Malatya için Başkanlıkta artık iftar vakti… Malatya için önce iftar sonra bayram vakti… Ve tüm bunların olması için söylenen değil söyleyen toplum, hak dilenen değil hak arayan olma vakti… Bulunulan her uygun ortamda, her uygun mecrada resmi gayri resmi, sanal gerçek, sosyal a sosyal, yazılı yazısız, görüntülü görüntüsüz sesli sessiz veya akla gelen her ne varsa Sami ER için değil kendimiz kentimiz için müdahil olma, taraf olma vaktidir. Bunu konuşarak, yazarak, sosyal medyada paylaşarak, anlatarak ve en sonunda talep edip aday yaparak gerçekleştirilmesi gereken şehre ilişkin bir mesuliyettir. Gelin bu kez başkanımızı şehrimiz, çocuklarımız ve geleceğimiz için biz belirleyelim… Depremden sonra bu son şansımız… Bu kez fırsatı/umudu kaçırmayalım… Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı şehrimizin Zafer Bayramı için ses ver Malatya.

  • 91 30 Ağustos 2023 23:06

    İnşallah öznur calık olur malatyayı ayağa kaldıracak iyi bi bürokrat lazım oda öznur hanımdır