casino siteleri

Kutsal topraklara gidişler sürüyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 20 Haziran 2022 14:55
Kutsal topraklara gidişler sürüyor
Malatya´dan 40 kişilik hacı adayı, hava yolu ile kutsal topraklara doğru yola çıktı.Hacı adaylarından oluşan 40 kişilik grup tarifeli
Malatya´dan 40 kişilik hacı adayı, hava yolu ile kutsal topraklara doğru yola çıktı.
Hacı adaylarından oluşan 40 kişilik grup tarifeli uçakla saat 14.15´ te kutsal topraklara hareket etti. Malatya´dan hac farizası için 40 kişilik grubu kutsal topraklara götüren özel şirketin organizatörü Mehmet Atalan, " Pandemi nedeniyle sekteye uğrayan hasret kaldığımız hac ve umre seferleri nihayet açıldı. Malatya´dan 40 kişilik hacı adayını götürüyoruz. Bu bam başka bir duygu. Cenab-ı Allah herkese bu duyguları yaşatsın inşallah" dedi.
Malatya´dan kutsal topraklara 24 Haziran´da saat 14.15 uçağıyla özel şirket organizesiyle 101 kişi daha gidecek. Diyanet İşleri Başkanlığı organizesi ile de 249 kişilik hac kafilesi 25 Haziran´ı 26 Haziran´a bağlayan gece Malatya´dan kalkış yapacak uçak ile kutsal topraklara götürülecek.
Son kafilenin yolculuklarının tamamlanması ile birlikte bu yılki hac döneminde Malatya´dan toplam 390 hacı adayı Mekke ve Medine´ye gitmiş olacak.