casino siteleri

Lise öğrencileri TOGG´a hayran kaldı

Eğitim Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 09:31
Lise öğrencileri TOGG´a hayran kaldı
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, belediye hizmet aracı TOGG´u öğrencilerle buluşturdu.Bilgin, Türkiye´nin yerli ve milli otomobili T
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, belediye hizmet aracı TOGG´u öğrencilerle buluşturdu.
Bilgin, Türkiye´nin yerli ve milli otomobili TOGG ile Sivas Bilişim Teknolojileri MTAL´yi ziyaret etti. TOGG´u büyük bir coşkuyla karşılayan öğrenciler, son teknoloji ile donatılmış akıllı cihaza hayran kaldı. Başkan Bilgin ile TOGG üzerine sohbet eden öğrenciler, Türkiye´nin otomobili ile gurur duyduklarını dile getirdi. TOGG, öğrenciler kadar okulda görev yapan öğretmenleri de heyecanlandırdı. TOGG´un koltuğuna geçerek yerli ve milli akıllı cihazı yakından inceleyen öğretmenler tam puan verdi.

"Milletimizin emrindeyiz"

Okul ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Bilgin, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde TOGG´umuzla, yüksek hızlı trenimizle, Kızılelma´mızla, TCG Anadolu´muzla, silahlı insansız hava araçlarımızla milletimizin emrindeyiz" dedi.

Başkan Bilgin daha sonra "TEKNOFEST Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışması´nda" ´en iyi performans´ ödülüne layık görülen okul takımına hediyelerini takdim ederek başarılar diledi.