casino siteleri

Loris Meye Yeşilyurt Belediyespor’da

Spor Haber Girişi : 05 Ağustos 2016 15:59
 Loris Meye  Yeşilyurt Belediyespor’da

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeşilyurt Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları günde çift antrenmanla devam ediyor. 
Turuncu yeşilli ekip transferde Gabon’lu forvet oyuncusu Loris Meye ve Sarıkamış Belediyespor’dan Tolga Değirmenci ile anlaşmaya vardı. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturan turuncu yeşilli ekip, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla yeni sezon öncesi güç depoluyor. Teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Yeşilyurt Belediyespor’da yeni transferlerin hırsı teknik heyeti memnun ediyor.
Eskişehirsporlu Axel Meye’nin kardeşi
Turuncu yeşilli ekip, transfer çalışmaları kapsamında Gabon’lu Loris Meye’yi Malatya’ya getirtti. 1992 doğumlu forvet oyuncusu Loris’in Eskişehirspor’da forma giyen Axel Meye’nin kardeşi olduğu belirtilirken, Fransa 3. Liginde forma giydiği belirtildi. Bir süre takımla antrenmanlara çıkacağı belirtilen Loris’in teknik heyetin olumlu rapor sunması halinde turuncu yeşilli ekiple sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
Sarıkamış Belediyespor’dan Tolga Değirmenci ile anlaşmaya varıldı
Yeşilyurt Belediyespor’un dış transferde Sarıkamış Belediyespor’dan Tolga Değirmenci ile de anlaşmaya vardığı belirtildi. Her konuda anlaşma sağlanan orta saha oyuncusu Tolga’nın 1-2 gün içerisinde Malatya’ya gelerek takımla kampa katılacağı ifade edildi. 
Bu arada Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etap kampı için 20 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir’e gideceği belirtildi.

Deprem konutları