casino siteleri

Malatya Ankara'dan Gözükmüyormuş

Gündem Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 23:43
Malatya Ankara'dan Gözükmüyormuş
Malatya Ankara'dan Gözükmüyormuş


6 Şubat tarihli depremlerin yıkıma neden  olduğu Malatya'daki hasarın boyutuyla ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya'da depremin bıraktığı hasarı görülmesi için kentte gelinmesi gerektiğini belirterek Ankara'da bunlar gözükmüyor. Burada yaşayanları görüp ondan sonra yorum yapmak gerekiyor dedi.

Deprem konutları

 

Malatya Nethaber Gazetesi haberine göre 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde en fazla etkilenen illerden olan Malatya'da birçok yapı kullanılamaz hale geldi. Şehirde yapılacak yeni okullar için çalışmalar sürerken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığıyla, Milli Eğitim Bakanlığı arasında "Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı İşbirliği Protokolü" imzalandı. Programda konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tekin, böylesi bir depremi yaşadıktan sonra bu bölgede çalışmanın zor olduğunun altını çizdi. Bakan, Tekin, Malatya'daki hasarın boyutunun görülmesi için kentte gelinmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

YouTube Haber arası

Malatya Net Haber Gazetesi Malatya Sanal Haber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.