casino siteleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir belediyecilik için biz varız

POLİTİKA Haber Girişi : 10 Şubat 2024 18:56
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım: Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir belediyecilik için biz varız
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir Belediyecilik için biz varız. Depre
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir Belediyecilik için biz varız. Depreme hazırlıklı bir Malatyayı birlikte inşa edeceğiz" dedi.
Topsögüt Mahallesinde ev toplantıları yapan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Bizler inanarak çıktık bu yola. Allaha şükür çocuklardan büyüklerimize kadar herkes inanmış bu davaya. Biz makam koltuklarında oturmaya değil, çocukların ve insanlarımızın yüzünde mutluluğa vesile olmak için geliyoruz dedi.
Bilal Yıldırım, Ahlaklı belediyecilik için, adaletli ve bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir belediyecilik için biz varız. Yaşanılabilir bir Malatyayı, depreme hazırlıklı bir Malatyayı birlikte inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak, milletimizin önüne yeni ve temiz bir belediyecilik anlayışını koyuyoruz. Malatyalılar kötünün iyisine artık mecbur değil, çünkü artık ahlaklı belediyeciliğe talip olan Yeniden Refah Partisi kadrolara var ifadelerini kaydetti.