casino siteleri

Malatya Büyükşehir Belediye başkanını seçmek için temayül yoklaması yapıldı

Siyaset Haber Girişi : 29 Nisan 2018 23:31
Malatya Büyükşehir Belediye başkanını  seçmek için temayül yoklaması yapıldı
Malatya Büyükşehir Beledi

Bugün Ak Parti il binasında Ak Parti il yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik kolları, İlçe Başkanları  ile Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Büyükşehir Belediye başkanını seçmek için temayül yoklaması yaptı.

Deprem konutları

Ak Parti Kocaeli milletvekili  İlyas Şeker’in kontrolünde yapılan temayül yoklamasında 220 delege oy kullandı..

Ak Parti il binasında yapılan 220 delegenin oy sonuçları Genel Merkeze intikal ederken, bu hafta içinde toplanacak Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri yeni başkanını kullanacakları oylar ile belirleyecek...

Büyükşehir Belediye başkanlığı için en güçlü aday Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olurken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ile Akçadağ Belediye başkanı Ali Kazgan’ın ismi de kulislerde güçlü adaylar arasında geçiyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin, Aynı Zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi Olan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’in İsimleri Ön Plana Çıktı. Diğer Bazı İlçe Belediye Başkanlarının Da Kulis Yaptıkları Öğrenildi.

Esenlik haber arası

Haci Uğur Polat'ın bir adım önde olduğu Perşembe günü mecliste ilan edileceği kulislerde konuşuldu