casino siteleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi 200 personel almış

Özel Haber Haber Girişi : 26 Ocak 2024 19:52
Malatya Büyükşehir Belediyesi 200 personel almış
Malatya Büyükşehir Belediyesi 200 personel almış

 

Deprem konutları

Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 160 işçi, 40 güvenlik görevlisi olmak üzere 200 kişi için ilan verilmiş.

 

Attarlar Esnaf Odaları Başkanı ve Gazeteci Sinan Cavlak sosyal medya hesabında tepki gösterdi. Başkan Cavlak "Malatya Büyükşehir Belediyesi 200 kadrolu personel alıyormuş.
Keşke biraz duyursalardı. 10 bin Malatyalı başvurur, şansını denerdi." Dedi.

 

Tarih 22.01.2024 _ 26.01.2024 


Peki, şartlar nelermiş

 

Müracaat koşulları;


18 yaşını doldurmuş olmak, 
Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması,
Görevini yapmasına engel bir sağlık sorununun bulunmaması,
En az ilkokul mezunu olmak,
Herhangi bir engel durumunun bulunmaması,
Kamu görevine girmeye engel teşkil edecek herhangi bir durumu olmamak,
Malatya ilinde ikamet etmek.

 

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kaan 27 Ocak 2024 18:47

    Giderayak doldurup gidecek. Yeni gelen başkana tuzak kuruyor. Bir sürü yeni üst düzey atama yapıyor. Dün yapılan atama örnekleri: Genel Sekreter Yardımcılığına Bülent Cengiz YÜCETAŞ. Afet İşleri Daire Başkanlığına Celal SAN. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına Ahmet KAYRAK. Mali Hizmetler Daire Başkanlığına Hatice ÖKTEM.

  • Hüsnü Göksel Topuz 27 Ocak 2024 12:56

    Belglerimi hazırlayıp başvuruya gittiğimde kendi bünyemizde personel alacağız deyip..yolladılar.işkura neden ilan verdiniz dedim.Alaycı bişekilde başka yere başvuru yaparsın dedi Melis ulaşım eğitim belgelendirme danışmanlik şirketi müdürü..Adalet bunun neresinde..

  • Feyzullah Çelik 27 Ocak 2024 12:31

    Duyuru basın aracılığıyla yapılmış mı? Hiç haberimiz olmadı. Haber başlığınız manidar.

  • Depremzede 27 Ocak 2024 11:12

    Nasıl olsa gidiyorlar adamlarını yerleştiriyorlar daha önce niye almadılar bunların yatacak yerleri yok

  • Veysi 27 Ocak 2024 10:56

    Selahattin gider ayak her yerde yaptığı gibi personel alıyor. Battalgazi de de öyle taptı. Büykşehirde de. Büyükşehir bütün birimleri fazla personel ile dolu. Ne yapaılacak.bu personel nasıl çalıştırılacak. Hepsi Selahattin hısım akraba ve dostalrını. Çocukları.

  • MECZUP 27 Ocak 2024 10:41

    Gider ayak kendi adamlarını işe almış ne olmuş yani kimse yapmıyormu, şimdiye kadar Malatya'ya hiçbir faydası yoktu belki bu kişiler ihtiyaç sahibi ise sağolsun , tabi yok değilse o zaman haram

  • Şaka gibi ülke 27 Ocak 2024 10:10

    Adamlar alım açıyor başvuru yapmak isteyene biz aldık diyor şaka gibi ülke

  • Malatya vatandaş l 27 Ocak 2024 05:43

    Yalan söylüyorlar bizzat kendim gittim başvuru yapmaya bize dedikleri biz bu 200 kişiyi kendi taseron çalışmalarımızdan sececez kendi kafalarina göre bir madde eklemişler belediye çalışanları başvurur diye herkes duysun el altından aldıkları adamları bu alimla resmilestiriyorlar haram olsun dış kaynaktan alım yapiyorsunuz ilana çıkmış en son gün yayinliyorsunuz ilanı bizim basvurumuzu mecbur almalısınız dedim cevap veremediler biz belediye çalışanlarıni alcaz diye cevap verdiler torpil gider ayak yine yaptılar yapacaklarını herkes duysun.

  • Haksızlık 26 Ocak 2024 23:31

    Her zamanki gibi almışlar sonra haber yapıyorlar kimi ne zaman almışlar keşke halkıda bilgilendirseler yazık ekmek davası adamı olana düşmüş aç yine aç kaldı gözünüz doysun dileğiyle emekçinin değil arkası olanın devri

  • Ali Ali 26 Ocak 2024 23:30

    Merhabalar Sinan bey sizin öyle sandığınız gibi bir alım ilanı değil.Belediye de çalışan personelin kurumlar arası değişimi için yapılmıştır.Yani insanları kandırıyorlar.Basvuru için gittiğimizde ilan sadece belediye de çalışan personelin kurumlar arası değişiklik yapılması için yapılmış bir ilan.Bizi geri çevirip gönderdiler.Basvurumuzu kabul etmediler.Bunu gündeme getirin size zahmet.