casino siteleri

"MALATYA BÜYÜKŞEHİRLER ARASINDA 3. TOPLAMDA 5. İL"

Siyaset Haber Girişi : 23 Haziran 2015 18:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, koalisyon görüşmeleri ile ilgili konuşarak “Ülkemiz kazanacaksa, AK Parti olarak kaybetmeye hazırız. Biz koalisyona da, muhalefete de, erken seçime de hazırız” dedi.
Seçim sonrası sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 7 Haziran seçimleri sonrası oluşan siyasi tabloya değinen Çalık, “Milli irade, milletin iradesi, 7 Haziran’da, ‘Bir nefes al, bir soluk al, bir 5 dakika dur’ dedi ve biz o nefes almayı, o soluk almayı şuanda yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Çalık, koalisyon tartışmaları konusunda ise “Eğer ülkem kazanacaksa, eğer milletim kazanacaksa, biz AK Parti olarak kaybetmeye hazırız. Biz koalisyona da, biz muhalefete de, biz erken seçime de hazırız” dedi. Milletin iradesi neyi emrediyorsa o doğrultuda çalışmaya hazır olduklarının altını çizen Çalık, “Yeter ki aziz milletimizin yüreği daralmasın, aziz milletimizin istikameti bozulmasın ve bir kez daha başbakanların önüne yazar kasalar fırlatılmasın. Dün olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte çalışmaya ve Malatya’ma hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da, AK Parti’nin kurulmasından bu yana Malatya’nın her zaman kendilerine destek verdiğini belirterek, “Malatya bugün büyükşehirler içerisinde en fazla oyu alan 3. şehir, toplamda ise 5. il durumunda. Desteğini veren tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte halk koalisyonu öngördü. Biz samimi bir şekilde koalisyon kurmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
MESOB Başkanı Şevket Keskin ise mutlaka istikrarlı bir hükümetin kurulması gerektiğini ifade ederek “Bu sonucu da herkesin seve seve kabul etmesi lazım. Millet ‘tek başına değil’ dedi, ‘ortaklaşa, uzlaşacaksınız, beraber ülkeyi götüreceksiniz’ dedi. Bu nedenle tüm partilerin bu mesajı alması gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kaydetti.
Ekonomik istikrar için mutlaka siyasi istikrarında kısa sürede sağlanması gerektiğine işaret eden Keskin, milletin AK Parti’ye sadece tek başına iktidarı vermediğini söyleyerek, “Millet her ne kadar sarı kart göstermişse de, kırmızı kartı göstermedi” dedi.
Ziyarete AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan da katıldı.

Deprem konutları