casino siteleri

Malatya çarşısında İlk yapılacak yer belli oldu

Siyaset Haber Girişi : 05 Ekim 2023 22:30
Malatya çarşısında  İlk yapılacak yer belli oldu
Malatya çarşısında İlk yapılacak yer belli oldu

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve İl Başkanı Namık Gören Bakan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

Deprem konutları

 

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'ye gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İhsan Koca, Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Haceli Tankız’ın da katıldığı ziyarette depremden etkilenen Malatya’nın imar, ihya ve inşa süreci masaya yatırıldı.

 

YouTube Haber arası

Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Malatya çarşı merkezi ile ilgili yaptığı görüşmenin detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. Babacan, yaptığı paylaşımda, “Çarşı merkezinin inşaatı ilk gündemimizdi. Sayın Bakanımız, altyapı ve zemin temizlik çalışmalarında sona gelindiğini, çok yakın zamanda sahada çalışmaların başlayacağını, inşaatın Bakanlık tarafından bizzat üstlenileceğini ifade etti. Etap etap yapılacak inşaatlar, çevre yolu kenarından başlayacak ve Valilik'e doğru çıkılarak devam edecek. Daha önce belirtildiği gibi, çarşı ana merkezi ve bölgedeki ticari alanları kapsayan 250 dönümlük bir alan inşa edilmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.