casino siteleri

Malatya'da içki şişeleri, bir skandalı gün yüzüne çıkardı

Malatya Haber Girişi : 12 Temmuz 2018 23:08
Malatya'da  içki şişeleri, bir skandalı gün yüzüne çıkardı
Malatya'da içki şişeleri

Hekimhan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şahin’in makam aracının yaptığı kazada, otomobil içerisinde bulunan içki şişeleri, bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Kazayı Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları’da doğruladı

Deprem konutları

 

Hekimhan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şahin’in makam aracı, geçtiğimiz günlerde Kuluncak yolu üzerinde kaza yaptı. Kaza sonrası çekilen bir fotoğraf, kazanın nedenini ortaya çıkardı.

 

İÇKİ ŞİŞELERİ KAZAYI BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA GÖZ ÖNÜNE SERİYOR

Skandal kaza sonrası çekilen bir fotoğrafta, resmi plakalı makam aracının içinden çıkan içki şişeleri, kazayı bütün çıplaklığıyla göz önüne seriyor. Hekimhan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şahin’in makam aracı olarak kullandığı ’44 DP 904’ resmi plakalı araç skandal bir kazaya karıştı. Olay, önceki gece Kuluncak yolu üzerinde yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşandığı tahmin edilen kaza Hekimhan Kuluncak yolu üzerinde bulunan Karadere köprüsünün yanında meydana geldi. Köprü yanında şarampole yuvarlanan Başkan Yardımcısı Şahin’e ait makam aracının bataklığa saplandığı ve aracın olay yerinde bırakıldığı görülüyor. Camları açık vaziyette bulunan makam aracı içinden çıkan içki şişeleri ise kazanın nedenini gün gibi ortaya koyuyor. Olayın İçişleri Bakanlığı’na intikal ettiği ve yetkililerin konu hakkında soruşturma başlatacağı öğrenildi.

 

“ATAŞEHİR PERSONELİ KAZAYI YAPTI”

Konu hakkında bir açıklamalarda bulunan Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydimillioğulları, şunları söyledi: “Maalesef böyle bir kaza yaşandı. Kazadan haberim var. Öyle bir kaza yaşandı. Kazayı Murat Çoban adlı bir greyder şoförü yaptı. Olayın içeriğini şöyle anlatayım. Ataşehir Belediyesinin bize verdiği bir greyder var. Biz, bu greyderi Arguvan belediyesi birlikte kullanmaktayız. Greyderi süren şoför Murat Çoban, bu vatandaş beni aradı. Arguvan Armutlu mahallesinde bir tanıdığının trafik kazasında öldüğünü bana söyleyerek, taziye için benden araba istedi. Bizde aracı verdik. Yanında başka bir arkadaşla beraber maalesef bu kişi alkol almış ve kaza yapmış. Bu kişi görevini kötüye kullanmıştır. Hem Hekimhan Savcılığına, hem de Hekimhan Emniyet müdürlüğüne konu hakkında yazı yazdım. Murat Çoban isimli bu şahıs bizden araç istedi ve durumu baştan sona onlara da anlattım. Gerekli tutanakları tuttuk. Yetkililere verdik. Bu şahıs Ataşehir Belediyesi’nin çalışanı ve maaşını Ataşehir Belediyesi’nden alıyor. Fakat alkol kullanmış ve aracı devirmiş. Sonuçta kaza yaptığı araç resmi bir araç. Büyük ihtimalle görevini kötüye kullanmaktan ötürü görevine son vereceğiz” dedi.

Mehmet Yeler Malatya Söz Gazetesi

YouTube Haber arası