casino siteleri

Malatya´da 3 ayrı trafik kazası

Asayiş Haber Girişi : 10 Nisan 2023 01:23
Malatya´da 3 ayrı trafik kazası
Malatya´da 3 ayrı trafik kazası: 1´i bebek 2 ölü, 4 yaralı

Malatya´da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında biri bebek 2 kişiyi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Pütürge ilçesine bağlı Başmezra Mahallesi´nde meydana gelen ilk kazada M.Ç. idaresindeki 44 ED 941 plakalı otomobil yağışlı havanında etkisiyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada, araç sürücüsü ile birlikte E.Ç. (39) ve 2 aylık bebek Ahmet Çelebi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı bebek hastane yolunda ambulansta hayatını kaybetti.

Doğanşehir ilçesi Esentepe Mahallesi´nde meydana gelen bir diğer ölümlü trafik kazasında ise Adıyaman istikametine seyir halinde olan M.Ö. (52) yönetimindeki 44 KB 155 plakalı tır yolun karşısına geçmeye çalışan Abuzer Kalik´e (70) çarptı. Kazada Abuzer Kalik olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüsü gözaltına alındı.

Deprem konutları

YouTube Haber arası



Darende ilçesi Yukarıulupınar Mahallesi´nde meydana gelen bir başka kazada da A.P. (44) idaresindeki 44 AEP 764 araç, sürücünün kontrolünden çıkarak kanala devrildi. Kazada araç sürücüyle birlikte A.S.P. (76) yaralandı.

Kazalarda hayatlarını kaybeden 2 kişinin cenazeleri adli tıp kurumuna, yaralılar ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı, kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.