casino siteleri

Malatya'da Ak Parti'de Başkan istifa etti

Özel Haber Haber Girişi : 22 Şubat 2024 20:19
Malatya'da Ak Parti'de Başkan istifa etti
Malatya'da Ak Parti'de Başkan istifa etti

AK Parti Malatya Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Deprem konutları


 31 Mart 2024'te yapılacak  olan Mahalle idari seçimleri kapsamında siyasi partilerin çalışması devam ediyor.


Malatya'da Cumhur ittifakı ortaklarından Ak Parti Hekimhan İlçesinde MHP'yi destekliyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Tabaroğulları’nı göstermişti. 


AK Parti’den aday adayı olan Kemal Oktay’ın, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hekimhan adayı olarak Mehmet Tabaroğulları’nı açıklaması ve AK Parti’nin MHP adayını destekleme kararı sonrası Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğunu açıklamıştı.

YouTube Haber arası


Bu gelişmeler sonra Hekimhan ilçe Başkanı Hacı Özhan'a tepkiler geldiğini ve İlçe başkanından istifa ettiği söyleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Süleyman Garibağaoğlu 22 Şubat 2024 21:44

    İsabetli bir karar olmuş bilgi birikim sıfır tek bildiği davamız kutlu yol iki kelimeyi bir araya getirip konuşmasını bilmeyen bir kişi geçen 2019 seçimlerinde Hacı Mustafa başkanı sırtından vurdu bu akpliler şimdi Mehmet Tabaroğullarınu sırtından vurmaya hazırlanıyorlar 2019 bazı encğnen adayları encümenlikte bana belediye başkanlığında chp yi desteklettiler birtanesi de Kemal Deniz,Adil Ağcan,Nebi Yiğit,Kaya Akgül,bir kaç kişi daha bunları partiden etrafınızdan kovalayın halk size oy verir Mehmet beye Hekimhanda başarılar