casino siteleri

Malatya'da AK Parti’de meclis üyeliği listesine tepkiler sürüyor

Özel Haber Haber Girişi : 21 Şubat 2024 19:31
Malatya'da AK Parti’de meclis üyeliği listesine tepkiler sürüyor
Malatya'da AK Parti’de meclis üyeliği listesine tepkiler sürüyor

AK Parti’de meclis üyeliği istifası 
Hekimhan ilçesinde Cumhur ittifakı Belediye Meclis üyeliğine başvuran Osman Şahin, “Bugün itibariyle Hekimhan Cumhur ittifakı encümen üyeliği dosyamı geri çekmiş bulunuyorum” dedi.

Deprem konutları

 

AK Parti’de meclis üyeliği listesine tepkiler sürüyor. Hekimhan ilçesinde belediye meclis üyeliğinden başvurusunu geri çeken AK Partili Osman Şahin, “Bilindiği üzere 31 Mart Yerel seçimleri için Ak Parti Hekimhan Belediye Meclis Üyeliğine başvurumu gerçekleştirmiştim .. 

 

Bu süreçte yanımda olan beni destekleyen bölge halkına büyüklerime, küçüklerime çok teşekkür ediyorum ..

 

 Hekimhan’ın kaderiyle oynayanlar,  bu benim son seçimim diyip son dakikada piyangoda çıkanlar bölgeye ve bu kutlu davaya en büyük ihaneti sizler geçmiş seçimlerde yaptınız bu seçimde de yapmaya devam ediyorsunuz .. açıklanan listede dost ahbap ilişkisi gözetilerek yapılmıştır . Ben de bölgemin taleplerini ve konumunu göz önünde bulundurarak seçim kazanması adına hiçbir şey yapmayan ilçe yönetimi karşılığı olmayan bir kısım adaylara öncelik vererek seçimi kaybettirmeye çalışıyorlar.  Bunun tek suçlusu ilçe başkanı ve ilçe  yönetiminin dost ahbap ilişkisinin altında ezilerek liste oluşturmuşlardır Biz kendi adımıza listede olmayalım Hekimhan kazansın diyerek daha önce beyanda bulunduk lakin çıkan son sonuçta hekimhanı düşünen yok kendini düşünen insanlar varlığını gördüm  


Bugün itibarıyla Hekimhan Cumhur ittifakı encümenlik dosyamı geri çekmiş bulunmaktayım.”

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.