casino siteleri

Malatya'da Amatör futbol müsabakalarına kar ertelemesi

Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2016 22:38
Malatya'da Amatör futbol  müsabakalarına kar ertelemesi
MALATYA HABER - MALATYA'N

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları 1 hafta ileri tarihe ertelendi. 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(MASKF) Başkanı Seyyfullah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları 1 hafta ileri tarihe ertelendi” dedi.
Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle saha zemini temizleme çalışmalarının hafta sonu maçlarına yetişmeyeceği düşünülerek, amatör futbol müsabakaları 1 hafta sonraya ertelendi.
-BAL maçı oynanacak
Bölgesel Amatör Lig’de İnönü Üniversitesispor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanacak 12.hafta müsabakasının ise temizliği tamamlanan 3 Nolu sahada oynanacağı belirtildi.
-Özdemir: “1 hafta ileri tarihe ertelendi”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan MASKF İl Başkanı Seyfullah Özdemir, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Malatya il merkezi ve ilçelerdeki Amatör futbol müsabakaları 1 hafta ileri tarihe ertelendi. Sadece Bölgesel Amatör Lig’de İnönü Üniversitesispor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanacak 12.hafta müsabakası oynanacak. Tüm kulüplerimize duyurulur” diye konuştu.

Deprem konutları