casino siteleri

Malatya’da Belediye personel alıyor

Özel Haber Haber Girişi : 09 Mart 2021 21:16
Malatya’da Belediye personel alıyor
Malatya’da Belediye personel alıyor Başvuru bu gece son

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan son personel alım ilanı kapsamında belediyeye okuryazar temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Pütürge Belediye Başkanlığı'na temizlik görevlileri alınacak. KPSS şartsız işçi alımı başvuru için merak edilen detaylar haberimizde mevcut

Deprem konutları

 

İş arayanlar için yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Malatya Pütürge Belediye Başkanlığı’na geçici olarak 9 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular 5 Mart itibariyle başlamış olup, bugün 23.59’da sona erecek.

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları ilan metninde ayrıntılı olarak ifade edildi. 18 yaş şartı ile birlikte taşınması gereken başvuru şartları şu şekilde ifade edildi:

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

YouTube Haber arası

Başvurular İŞKUR’un internet sitesinden 05/03/2021 – 09/03/2021 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İl Müdürlüğümüz ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.