casino siteleri

Malatya’da Büyük Dönüşüm Başlıyor

POLİTİKA Haber Girişi : 18 Mart 2024 15:01
Malatya’da Büyük Dönüşüm Başlıyor
Malatya’da ‘Büyük Dönüşüm Başlıyor

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatyanın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesini ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Zekeriya Çelebi ile Sürgüde esnafları ziyaret eden Sami Er, vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyerek göreve geldiklerinde yapacakları projelerden bahsetti.

Deprem konutları


Sürgüde birçok ziyaretler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, daha sonra meydanda mini bir miting ile vatandaşlara hitap etti.


Malatyanın 6 Şubatta büyük bir yıkım yaşadığını ve Doğanşehirin de en çok yıkımın olduğu ilçelerden biri olduğunu ifade eden Er, geçmişteki TOKİ ve Emlak Konut tecrübesi ile Malatyanın 2 yıl içinde ayağa kalkması için büyük bir gayret göstereceklerini söyledi.


Malatya merkezde 50 bin, kırsalda ise 19 bine yakın hak sahibi olduğunu hatırlatan Sami Er, tüm hak sahiplerinin biran önce konutlarına ulaşması adına gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi.


Malatyada geçmiş dönemde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunması nedeniyle bütün köy ve mezraları çok iyi bildiğini belirten Er, o dönem kendi öz sermayeleri ile yaptıkları tüm hizmetlerin bu dönem Büyükşehire gelmeleri durumunda en az 5-6 kat daha fazlasını yapacaklarını söyledi.


Göreve gelir gelmez en büyük hedeflerinin Malatyayı yeniden ayağa kaldırmak olduğunu ifade eden Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Doğanşehirlilerden güçlü bir şekilde hem kendisine hem de Doğanşehir Adayı Zekeriya Çelebiye destek beklediklerini söyledi.


Doğanşehirin her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına büyük destek verdiğini dile getiren Er, bu seçimde de rekor bir oyla bu desteğin verileceğine inandığını ifade etti.
1 Nisan itibariyle Malatyada Büyük Dönüşüm Başlıyor diyen Sami Er, Depremde hasar gören, yol ve asfalt, kanalizasyon, doğalgaz, enerji hatları, şehir aydınlatma hatları, telekomünikasyon alt yapısını baştan sona yenileyeceğiz dedi.

YouTube Haber arası


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Başkan Adayı Zekeriya Çelebi ve Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile kadın kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.