casino siteleri

Malatya'da çocuklar enkaz alanında tehlikeye aldırış etmeden hurda topluyor

Asayiş Haber Girişi : 31 Ekim 2023 14:59
Malatya'da çocuklar enkaz alanında tehlikeye aldırış etmeden hurda topluyor
Deprem bölgesi olan Malatya´da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yasağa rağmen bazı aileler çocukları ile birlikte canlarını da

Deprem bölgesi olan Malatya´da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, yasağa rağmen bazı aileler çocukları ile birlikte canlarını da tehlikeye atarak molozlar arasında hurda topluyor.

Deprem konutları


Asrın felaketinin yaşandığı illerden biri olan Malatya´da ağır hasarlı binaların yıkımı sürerken, çocuklar hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir alıyor.
İnönü Caddesinde depremde ağır hasar alan binaların yıkımı sonrası küçük çocuklar, tehlikeye aldırış etmeden yıkım alanına girerek enkazdan demir hurdaları topluyor. Malatya Valiliği´nin enkaz alanına girişleri yasak yapmasına rağmen, buna aldırış etmeyen çocuklar iş makinelerinin de çalışmalarını zaman zaman engelliyor.

 

YouTube Haber arası

Polis ekipleri bu kişileri birçok alanda enkaz alanına girmelerine izin vermezken, zaman zaman da buna aldırış etmeyen çocuklar bu tehlikeli işe devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.