casino siteleri

Malatya´da depremzede çocuklar için moral etkinlikleri düzenlendi

Kültür-Sanat Haber Girişi : 06 Nisan 2023 17:17
Malatya´da depremzede çocuklar için moral etkinlikleri düzenlendi
Malatya´da Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenerek Arapgir´e yerleşen depremzede ailelerin çocukları için sürdürülebilir medya sanat
Malatya´da Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenerek Arapgir´e yerleşen depremzede ailelerin çocukları için sürdürülebilir medya sanat aktiviteleri yolu ile psikososyal destek atölyeleri oluşturuldu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya´da depremzede aileler ve çocuklarına yönelik sanat atölyelerinde psikososyal destek amaçlı etkinlikler düzenleniyor. Arapgir Belediyesi Kaşkaloğlu Konağı´nda Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu´nun talimatıyla oluşturulan atölyelerdeki etkinlikler belediyenin eğitim ve kırsal kalkınma koordinatörlüğü bünyesinde yürütülürken, konak ve bahçesinde kurulan aktivite çadırlarında haftanın 4 günü etkinlik düzenleniyor.
Arapgir Belediyesi Eğitim ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Yönetmen-Yazar Yalçın Özbek tarafından organize edilen etkinliklerle çocukların depremin psikolojik etkilerinden uzaklaşması ve medya sanat branşlarında beceriler kazanması hedefleniyor.