casino siteleri

Malatya'da esnafın konteynerde Ramazan mesaisi

Ekonomi Haber Girişi : 13 Mart 2024 13:44
Malatya'da esnafın konteynerde Ramazan mesaisi
Malatya'da esnafın konteynerde Ramazan mesaisi

6 Şubat depremlerinin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatyada esnaf geçici konteyner iş yerlerinde Ramazan hareketliliği yaşıyor. Afetten önce kendi dükkanında Ramazanı karşılayan esnaf, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi konteynerde müşterilerini bekliyor.

Deprem konutları


6 Şubat 2023de yaşanan asrın felaketinde büyük yıkımın yaşandığı Malatyada eski Ramazan aylarının coşkusu tam yaşanmasa da esnaf kendilerine tahsis edilen geçici konteynerlerde müşterilerini bekliyor. Ramazan ayının vazgeçilmezleri olan hurma ve tatlıcılar konteynerde geçmişteki hareketliliği yaşamasa da bu yıl da işlerinin iyi olduğunu söylüyor.

YouTube Haber arası

Akpınar bölgesinde her Ramazan ayında iftara doğru Kadayıfçılar Çarşısında yaşanan kalabalık şu anlık yaşanmasa da vatandaşlar her zaman alışveriş yaptıkları esnafı geçici iş yerinde bularak yine tatlılarını alma telaşında. Birçok esnaf deprem bölgesi Malatyada bu yıl tatlılara zam yapmadığını ifade ederek tüm esnaftan aynı hassasiyeti beklediklerini vurguladı. Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ramazan pidesi ise bu yıl 10 TLden satılıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.