casino siteleri

Malatya'da husumetlisinin iş yerini basıp kurşun yağdırdı

Asayiş Haber Girişi : 12 Temmuz 2023 16:50
Malatya'da husumetlisinin iş yerini basıp kurşun yağdırdı
Malatya´da husumetlisinin iş yerini basan zanlı kurşun yağdırdı.

Malatya´da husumetlisinin iş yerini basan zanlı kurşun yağdırdı. İki kişinin yaralandığı olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Deprem konutları

 


Olay, 15.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesi Yeşilçam Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık bir buçuk ay önce kentte inşaat faaliyetlerinde bulunan bir firma sahibi ile işçiler arasında alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı kavga çıkmış çıkan kavgada 1 kişi yaralanmıştı. Zanlıların polis merkezinde işlemlerine devam edilirken, O.A. beraberindeki yakınları ile geldiği firma sahibinin işyerine kurşun yağdırdı. Olayda Y.A. ile O.A. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

 

YouTube Haber arası


Yaralılardan Y.A. Turgut Özal Tıp Merkezi´ne diğer yaralı ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılırken, olay yerinde inceleme yapan ekipler çok sayıda boş kovan buldu.
Üç kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.