casino siteleri

Malatya'da İlk alışverişinde otomobil kazandılar

Malatya Haber Girişi : 26 Kasım 2016 13:57
Malatya'da İlk alışverişinde otomobil kazandılar
MALATYA HABER - MALATYA'N

Malatya'da ''Esenlik Kazandırıyor'' kampanyasında ilk alışverişinde otomobil kazanan Suat Köseoğlu ve Mustafa Sarıcı, otomobillerinin anahtarlarını Genel Müdür Hulusi Boyraz, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Genel Müdür Yardımcısı Mesut Bozkurt'un elinden aldı. Talihli vatandaşlar, ilk alışverişlerinde otomobil kazandıkları için mutlu olduklarını söylediler.
Esenlik şirketinin artık Türkiye’de tanındığını ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Esenlik Malatya’mıza katma değer katan bir marka. Marketinde bütün alışverişimizi yaparak çıkabildiğimiz tek kuruluş. Yeni Malatyaspor’a yıllardır ciddi katkılar sağlayan bir şirket. Hem Malatya’mıza kazandırıyor hem de artık Türkiye’de önemli bir şirket halinde dönüştü. Ülkemizin tamamında markamızı görmek istiyoruz" dedi.
Esenlik’in her daim kazandırdığını ifade eden Genel Müdür Hulusi Boyraz ise "Her aşamada kazanıyorsunuz. Kaliteyi en iyi ve uygun bir şekilde sizlere ulaştırırken, müşterisi, üreticisi, çalışanı ve şehri kazanıyor. Kanaatle elde etmiş olduğu karı müşterileriyle paylaşıyor. Malatya’nın kurgu anlamında en önemli şirketi. Malatya’mıza gelecekte çok güzel değerler katacak bir şirket. Bu şirketin varlığı hepimize güç veriyor. Bir kişinin, kurumun kazandığı değil bütün şehrin kazandığı bir değer. Önü ve misyonu açık bölgesel bir değere dönüşen büyük bir şirket. Her alanda varlığı ve üretimi olan bir şirket. Daha güzel projeler ve kampanyalar yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yaptığı alışveriş sonrasında otomobil kazanan Hatice Yılmaz, "Haberi aldığımda çok mutlu oldum. Senelerdir Esenlik'in iyi bir müşterisiyim. Otomobille ödüllendirilmek ayrı heyecan verdi” diye konuştu.
İlk alışverişinde otomobil kazandığını dile getiren Suat Köseoğlu ve Mustafa Sarıcı, otomobil kazandıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Deprem konutları