casino siteleri

Malatya'da İsim benzerliğinden dolayı mahvoldu

Malatya Haber Girişi : 05 Mart 2022 17:18
Malatya'da İsim benzerliğinden dolayı mahvoldu

Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan hileli ürünler listesindeki isim benzerliği Malatya’da mağduriyete yol açtı. 
Bakanlığın önceki gün İnternet sitesinde Türkiye'de hileli ve tahşiş ürünleri açıklaması ile tüketiciler uyarıldı. Malatya’da da 3 firmanın girdiği listede yaşanan bir isim benzerliği ise mağduriyete yol açtı. Bir çok merkette ve şarküteri de uzun yıllardır tüketiciye sunulan Yamadağı süt ve süt ürünleri markası, bakanlığın açıkladığı listede Malatya’da ki firma ile isim benzerliği olunca satışlara da etki yaptı. 

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Uzun Pınar Limidet Şirketi Sahibi Orhan Demir,  32 yıldır süt ve süt ürünlerinde hizmet verdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz günlerde Tahşiş veya hileli bulunan firmanın bizim isim benzerliği ile ilgili bir karışıklık meydana gelmiş. Bakanlığının hileli olarak yayınladığı firma isimlerinde Malatya'da Yamadağlı isminde bir marka da yer almıştır.  Bu firmanın peynir ve bitkisel ürünlerinde hile tespit edilmiş. Ancak bizim firmamıza bağlı markamızın adı da Yamadağ. Bu benzerlikten dolayı mağdur olduk. Anlaşmalı marketler bu isim benzerliğinden dolayı ürünlerimiz geri iade ediyorlar. Müşterilerimizin bu konuda müsterih olması lazım bu yüzden bu benzerliği basın aracılığı ile duyurmak istedik. Mağduriyetlerimiz çok oldu. Müşterilerimiz bizi arıyorlar bizim firmamız diye. Biz bunları müşterilerimize anlatıyoruz ama karışıklıktan dolayı mağduriyetimiz sürüyor. Biz bugüne kadar herhangi bir hileli benzer ürünümüz bulunmamıştır. Bundan sonrada hiç bulunmayacak inşallah. Bizim önceliğimiz kalitemiz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.