casino siteleri

Malatya’da kaldırımlar araçlardan geçilmiyor

Asayiş Haber Girişi : 17 Ocak 2023 19:15
Malatya’da kaldırımlar araçlardan geçilmiyor
Malatya’da kaldırımlar araçlardan geçilmiyor.

Malatya kent merkezinde yaşanan kaldırım ihlalleri karşısında sitem eden vatandaşlar, bu işten sorumlu olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Trafik ekiplerinin denetimlerinin azlığından şikayetçi.

Deprem konutları

Özellikle ticaretin kalbinin attığı yerlerden biri olan Niyazi Mısri Mahallesinde gelişi güzel parklar ve kaldırım ihlalleri yayaları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar güvenli bir şekilde kaldırımlardan yürüyemedikleri için caddede yürümek zorunda kalırken, bu konuda denetimden sorumlu olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kent Trafik ekiplerinin yeteri kadar denetim ve uygulama yapmaması eleştiri konusu oldu.

 

 

YouTube Haber arası

Birçok cadde ve sokakta aynı manzaralar yaşanırken, vatandaşlar belediyenin bu konuda yeteri kadar çalışmadığını söyleyerek Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a çağrıda bulundu. Her geçen gün artan araç sayısı karşısında trafik sorununun git gide büyüdüğü kentte Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle ara sokaklarda yetersiz kalması tepkilere neden oluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kaan 19 Ocak 2023 09:48

    Kent trafik ekipleri ne işe yarar bilmiyorum... Ayrıca araçların çıkacağı boyutta kaldırım yapılırsa araç sahiplerinin canına minnet zaten kent trafik diye bişey yok sadece yatış... yattığı yerden maaş almak... Aldıkları maaş helali haram mı bakmıyorlar bzaten