casino siteleri

Malatya´da kayıp genç, 40 saat sonra bulundu

Asayiş Haber Girişi : 03 Eylül 2022 13:28
Malatya´da kayıp genç, 40 saat sonra bulundu
Malatya´nın Arapgir ilçesinde evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki genç 40 saat sonra Günyüzü Mahallesi´nde sağ olarak

Malatya´nın Arapgir ilçesinde evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 15 yaşındaki genç 40 saat sonra Günyüzü Mahallesi´nde sağ olarak bulundu.
Arapgir ilçesi Boğazlı Mahallesi´nde 1 Eylül Perşembe günü 17.00 sularından ailesiyle birlikte yaşadığı evden ayrıldıktan sonra kendinden bir daha haber alınmayan 15 yaşındaki zihinsel engelli Çağatay Topal´ın yakınları 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. Bunun üzerine bölgede jandarma, AFAD ve vatandaşların katımlarıyla geniş çaplı arama çalışmalarına başlandı. Yapılan çalışmalarda kayıp çocuk 40 saat sonra evine 5 kilo metre uzaktaki Günyüzü Mahallesi Çiflik Mezrası mevkiinde dere yatağında bitkin halde bulundu.
Tedbir amaçlı Arapgir Devlet Hastanesi´ne kaldırılan çocuğunun genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Deprem konutları

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.