casino siteleri

Malatya’da KPSS Şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek

Gündem Haber Girişi : 11 Şubat 2021 22:18
Malatya’da KPSS Şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek
Malatya’da KPSS Şartı olmadan personel alımı gerçekleştirilecek

Ticaret Bakanlığı kura usulüyle, 115 işçi alımı gerçekleştirecek.

Deprem konutları

Türkiye genelinden başvuru alınacak olup, istihdam edilecek işçiler; En az ortaöğretim ile lisans mezunu olması gerekilmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden 15.02.2021-19.02.2021 tarihleri arasında elektronik (online) kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır. Şahsen, posta ya da e-posta yolu ile başvuru kesinlikle alınmayacaktır.

İlanda yer alan hizmet türlerinde Türkiye genelinden başvuru alınacak olup, istihdam yapılacak işçiler; En az ortaöğretim en çok ön lisans mezunu olması gerekmektedir.

 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı illerinde alım gerçekleştirilecek

 

Beden İşçisi: İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Hatay, Antalya, Samsun, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Van, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı illerinde alım gerçekleştirilecek.

 

BAŞVURU ŞEKLİ, TARİHİ VE YERİ

1. Devamlı işçi kadrolarına dair ilan, 15.02.2021 tarihinde İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır.

YouTube Haber arası

2. İlan şartlarını taşıyan adaylar, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvurularını yapabilir. (posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir).

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.