casino siteleri

Malatya’da Macron´a basıp geçiyor

GENEL Haber Girişi : 01 Kasım 2020 11:07
Malatya’da Macron´a basıp geçiyor
Malatya’da Macron´a basıp geçiyor

Malatya´da bir iş yeri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron´a tepkisini farklı bir şekilde göstererek, müşterilerin ayakla bastığı sosyal mesafe etiketlerine Macron´un fotoğrafını koydu.

Deprem konutları


Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron´un Hz. Muhammed´i hedef alan karikatürleri savunmasına tepki olarak Malatya´da Battalgazi ilçesi Saray Mahallesi´ndeki bir iş yeri, yerdeki sosyal mesafe etiketlerinde Macron´un fotoğrafını kullandı. Esnaf Uğur Özdemir, "Böyle bir çalışma yaptık, ses getirdi. Sosyal medya görüntülerimizi görenler tebrik etti.

Sokaktan geçen vatandaşlarımız özellikle Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron´un yerdeki fotoğraflarına ayaklarıyla basıyorlar ve hakaret ediyorlar. Aslında böyle olmasının sebebi Macron´un İslam´a karşı hakaret etmesinden sonra biz de tepkimizi böyle göstermek istedik. Korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe etkilerimizin yerine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron´un fotoğraflarını koyduk. İslamiyet´e karşı hakaret etmesi ve Türkiye´ye karşı söylemiş olduğu sözlere karşılık biz de Malatya´da böyle bir çalışma yaptık. İş yerimizde güvenlik kamerasından bakıyoruz, sokakta geçen vatandaşlar özellikle Fransa Cumhurbaşkanı Macron´un fotoğrafına ayaklarıyla basmak için kaldırıma geliyorlar ve fotoğrafın üzerinde zıplıyorlar. Sosyal mesafe etiketlerimiz vardı, Macron fotoğraflarını koyduk" şeklinde konuştu.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.