casino siteleri

Malatya’da şok iddia

Özel Haber Haber Girişi : 29 Mart 2021 23:12
Malatya’da şok iddia
Malatya’da şok iddia Bunu da gördük ya daha ne diyelim

Malatya’da CHP’li Hekimhan Belediyesi kendi işlettiği parkta kaçak su kullandığı için 59 bin Türk Lirası MASKİ tarafından ceza kesildiği ve Hekimhan Belediyesi ise bu cezayı başka bir parkta Çay Bahçesini işleten Şehriban Kırıcı’ya göndererek ödemesini talep edildiği iddia edildi.

Deprem konutları

 

Çay Bahçesini  İşleten Sanatçı Şehriban Kırıcı ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada “2016 yılında beri Hekimhan aile çay bahcesini isletmekteyim. Mülkiyeti belediyeye ait benim kontrattım 2028 Nisan ayına kadar geçerlidir. 

 

2019 seçimlerinden bu yana Hekimhan Belediyesi tarafından bir zülüm ile karşılaştım.

Hırsızlık şikayetimden sonra belediyenin gönderdiği kişiler tarafından dükkanımız defalarca basıldı, tehdit edildik cikmamiz için zorlandık defalarca hiç bir kira borcumuz olmamasına rağmen icradan noterden ihtarname cekildi hepsinin itirazını yaptık durdurduk.

 

Pandemi nin sürecinde adliyelerin tatil olması yürütmeyi durdurma kararının alınamayacağını bilen belediye yönetimi kaymakamlığa fuzuli işgalci yazısı yazdırıldı bu yazıda kaymakamlık tarafından red edildi. Geçen yıl belediye haber vermeden dükkanımızın elektrigini kesti. Abonelik için gerekli izin belgelerini defalarca talep etmemize rağmen vermedi bizi mağdur etti. Dükkanı bir süre açamadım maddi zarara uğradım. Hekimhan’da bulunan elektirik kurumuna bir yıla yakın baskı yapıldı. Yasal hakkımız olmasına rağmen abonelik verilmedi ancak iki ay önce alabildik.

 

Nisan ayinda tekrardan tahliye davası açıldı ve geçtimiz pazartesi yine noterden belediye ihtar çekti. MASKİ belediyeye yazmış olduğu 59 bin civarında bir ceza varmış bunu bizden talep ediyorlar. Gelen ihtarda adres yok sayaç yok ceza eki silik okunmuyor. Benim dükkanında su sayacı var borcu yok ceza işlemi uygulanmamış olmamasına rağmen benden talep ettiler.” açıklamasında bulundu.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Av. Selin İpekten 30 Mart 2021 09:11

    Yazışmalara baktımda kiracı bu parayı ödemek zorunda. İddalara gelince Belediyeyide dinlemek lazım diye düşünüyorum.