casino siteleri

Malatya'da Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TLsini kaptırdı

Asayiş Haber Girişi : 07 Mayıs 2024 19:49
Malatya'da Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TLsini kaptırdı
Malatya'da Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TLsini kaptırdı

Malatyada bir kişinin sosyal medyada tanıştığı şahıs tarafından 360 bin TLsi dolandırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2si tutuklandı.

Deprem konutları


Malatyada sosyal medyada tanıştığı Y.K. tarafından kredi çekmek bahanesiyle 360 bin TL dolandırılan Y.G.nin şikayeti üzerine ekipler çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Y.G.nin telefonunu almak suretiyle internet bankacılığı üzerinden 360 bin TLsinin parasının farklı hesaplara aktarıldığı, zanlının ayrıca kredi kullandırma vaadiyle banka hesabından akıllı saat, cep telefonu ve tablet aldıktan sonra bölgeden ayrıldığı, Y.G.nin hesap hareketleri incelendiğinde paranın F.C.A., M.B., U.Ç. ve İ.D. isimli şahıslara havale edildiği, zanlıların parayı aklamak için ise Hekimhanda dükkan işleten R.G.yi tehdit ettikleri ve zorla hesaplarını kullandıkları tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince kimlikleri belirlenen zanlılardan M.B., F.C.A.,T.D. ile Y.K. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

YouTube Haber arası

Zanlılardan T.D. ve Y.K. tutuklanırken, U.Ç. ve İ.D.nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.