casino siteleri

Malatya’da tabelalara Hasarlı binalara girmeyin yazıları yazıldı

Asayiş Haber Girişi : 28 Şubat 2023 11:10
Malatya’da tabelalara Hasarlı binalara girmeyin yazıları yazıldı
Malatya´da en işlek caddelerde bulunan trafik uyarı tabelalarına, "Hasarlı binalara girmeyin" yazıları asıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Malatya´da en işlek caddelerde bulunan trafik uyarı tabelalarına, "Hasarlı binalara girmeyin" ve "Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" yazıları yazıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya´da dün meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki artçı depremde 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 140 kişinin yaralandığını bildirdi. Merkez üssü Malatya´nın Yeşilyurt ilçesi olan artçı depremde enkazlardan 32 kişi kurtarıldığı bildirildi. Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı ve dün Malatya merkezli meydana gelen depremler sonrası Malatya´da birçok bina hasar aldı.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Kentin en işlek caddelerinden biri olan İnönü Caddesi üzerinde bulunan trafik uyarı tabelalarına, "Hasarlı binalara girmeyin", " Yaralarımızı birlikte saracağız", "Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" ve "Geçmiş olsun Türkiye´m, Geçmiş olsun Malatya´m" yazıları yazılarak vatandaşlar uyarıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.