casino siteleri

Malatya´da tarihi gümüş ve bronz sikkeler ele geçirildi

Asayiş Haber Girişi : 08 Ekim 2021 13:20
Malatya´da tarihi gümüş ve bronz sikkeler ele geçirildi
Malatya´da, eski dönemlere ait gümüş sikkeler, bronz sikkeler ile dedektör ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Kale ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi. Şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada eski dönemlere ait gümüş sikkeler, bronz sikkeler ile dedektör ve muhtelif kazı malzemeleri ele geçirildi.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


Şüpheli şahıs, ifadesinin alınmasına müteakiben serbest bırakıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İdris ozdil 09 Ekim 2021 23:47

    O an yakalanan sikeler 18 tane şahsın özetinde vardı ve 70 tane de nereden getirdikleri belli değil ve onun üzerine olarak kayıt etmişler ve bu ülkede kanun diye bir şey var 3 gün vatandaşın üstünde taşıma hakkı var ama malesef ki öyle bir kanun uygulanmıyor ne yazık ki 20 tane vatandaşın üstünde çıkmışsa 70 tane de devletin gurevli olan şahıs sadece kendini basarli gustermek ve 5 kuruş maaşı fazla almak ve onları eklemek gerçekten üzücü bir durum devletin gurevlisi yapıyor sa başkası ne yapar bilmiyorum saygilarim la