casino siteleri

Malatya´da toplu taşımaya fiyat ayarı

Ekonomi Haber Girişi : 12 Ocak 2022 16:34
Malatya´da toplu taşımaya fiyat ayarı
Malatya´da toplu taşımaya fiyat ayarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde hizmet vermekte olan şehir içi toplu taşıma araçları ücretlerinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı doğrultusunda zam yapıldı.

Deprem konutları

 

YouTube Haber arası


12 Ocak tarihi itibariyle geçerli olan karar gereği, sivil tek binişler 3 TL´den 4,5 TL´ye, öğrenci ise 2 TL´den 3 TL´ye yükseltildi. Şehir içi toplu taşıma ücretlerinde son olarak 3 Ağustos 2021 tarihinde güncellemeye gidilmiş olup, son yıllarda artan yakıt gideri, şoförlere yapılan zam, yedek parça fiyatlarındaki artışlar nedeniyle fiyat artışı yapıldığı belirtilmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erkan 15 Ocak 2022 18:07

    Yüzde 50 zam hangi kanuna göre yapiyorsunuz aciklarmisiniz neye göre bu kadar zam belediye başkanı nasılsa bana vermezler birdaha cebime ne kadar doldurursam o kar zihniyetine mı girdi neden bir avukat çıkıp mahkemeye vermiyor bir yetkili ses etmiyor bizlerin hakkını neden savunan bir yetkili yok

  • BEKİR ÇAM 15 Ocak 2022 17:02

    toplu taşımayı mesafeye göre fiyatlandırsanız daha adil olur.bu karar çok yanlış.Belediyemiz halktan yana tavır koymalıdır.özellikle esenlik marketler kar marjını diğerlerinden daha düşük tutması gerekirken diğer marketlerden eksik yanları yok fazlaları var.esenlik önce halka esenlik versin sonra kendine.

  • Mehmet onay 14 Ocak 2022 07:07

    Bu fiyat ayarı adil değil,Malatya Büyükşehir Belediyesi kendi ayağına taş vurmaktadır,

  • Galip 13 Ocak 2022 16:21

    Malatya büyükşehir belediyesi ni her kademesiyle M.Mrt yönetiyor. İster inanın ister inanmayın.

  • Ahmet Ekici 12 Ocak 2022 20:06

    Haydi halaya