casino siteleri

Malatya'da vakalar da cezalar da arttı

Asayiş Haber Girişi : 24 Mart 2021 11:03
Malatya'da vakalar da cezalar da arttı
Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinde normalleşmeye dönülmesi sonrası vaka sayısının artmasıyla kesilen ceza miktarı da yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, Malatya´da polis sorumluluk bölgesinde son 24 saatte yapılan denetimlerde, 21.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması olan sürede sokağa çıktıkları tespit edilen 14 kişiye 900´er TL´den toplam 12 bin 600 TL ceza kesildi. Maske takmayan 3 kişiye de 2 bin 700 TL ceza uygulandı. Kurallar dışında fazla yolcu alan 15 toplu taşıma aracına da ceza uygulandı.

Deprem konutları

YouTube Haber arası


Covid-19 hastası olup evde izole olması gerekirken dışarı çıkan 6 kişi ise yurda yerleştirildi. Evde izolasyon kuralına uymayıp dışarı çıkan 1 kişi de eve yönlendirildi.
Covid-19 pandemisinde Mart ayı başında normalleşmeye dönülmesi ile orta grupta yer alan Malatya, daha sonra vaka sayılarının yükselmesiyle kırmızı kategoriye yükselmişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.