casino siteleri

Malatya'da Yarın Başlıyor

ÇEVRE Haber Girişi : 19 Haziran 2023 16:14
Malatya'da Yarın Başlıyor
Malatya'da Yarın Başlıyor

Malatya´yı hızlı trenler entegre şekilde Ankara ve İstanbul´a bağlayacak ve bu illere seyahat süresini kısaltıp zaman tasarrufu sağlayacak olan Malatya Sivas Bölgesel Treni yarın seferine başlıyor.

Deprem konutları


Malatya´yı hızlı tren bağlantısıyla hız ve konfora kavuşturacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treni, 262 koltuk kapasitesine sahip konforlu setlerle gerçekleştirilecek. Malatya ile Sivas arasındaki seferini 3 saat 40 dakikada tamamlayacak olan Malatya-Sivas Bölgesel Treninde yiyecek ve içecek satışı yapılacak. Malatya-Ankara arasında 4 Eylül Mavi Ekspresi ile yaklaşık 16 saat süren yolculuk süresi Malatya Sivas Bölgesil Treni ve YHT bağlantısı ile ortalama 7 saate düşüyor. Malatya Sivas Bölgesel Treni, Malatya-Sivas arasında Yazıhan, Hekimhan, Akgedik, Akçamağara, Demiriz, Çetinkaya ve Yenikangal olmak üzere toplam 7 İstasyonda duracak, buralardaki vatandaşlarımızda bu önemli hizmetten faydalanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni her gün işleyecek, Malatya´dan saat 08.10´da hareket ederek, Sivas´a 11.49´da ulaşacak. Sivas´tan ise 16.10´da hareket ederek, Malatya´ya 19.54´te varacak. Yolcular hızlı ve bölgesel treni birlikte kullanarak Ankara ve İstanbul yönlerine yapacakları seyahatlerde Malatya-Sivas parkuruna yüzde 50 indirim uygulanacak. Malatya Sivas Bölgesel Treni ile sadece Malatya-Sivas parkurunda seyahat edecek yolcular ise tam bilet ücreti ödeyecek. Malatya-Ankara Arasında İşleyen 4 Eylül Mavi Treni Haftada Karşılıklı 4 sefer yapacak.

YouTube Haber arası


Uzun yıllardır Malataya-Ankara arasında sefer yapan 4 Eylül Mavi Treni Ankara´ dan Perşembe ve cumartesi, Malatya´ dan ise Cuma ve Pazar günleri olmak üzere karşılıklı 4 seferle işlemeye devam edecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.