casino siteleri

Malatya'da Yerel seçimlerinde ittifak

Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2018 22:13
Malatya'da Yerel seçimlerinde ittifak
AK Parti’nin 24 Haziran g

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili M.Celal Fendoğlu, gazetemiz Malatya Söz’ü ziyaret etti. Milletvekili Fendoğlu’nu gazetemiz yönetim kurulu üyelerinden M.Duran Özkan ve Kemal Deniz karşıladı. Malatya Söz Gazetesi ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten milletvekili Fendoğlu, yerel basında Malatya Söz’ü yakından takip ettiğinin de altını çizdi.

Deprem konutları

ÖZKAN: “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M.Duran Özkan, “Şahsınız ve ailenizi tanıyoruz, Malatya’da tanınmış bir aileye mensupsunuz. Bundan sonraki siyasi yaşamınızda da ailenizin kimliği ile mecliste Malatya’yı temsil edeceğinizi biliyoruz. Bizim bu konuda güvenimiz sonsuz. Malatya haklıda sizlere oy vererek bu güveni tescil ettirdi. MHP, uzun süreden sonra Malatya’da sizin şahsınızla birlikte milletvekili çıkardı. Buda size, partinize ve ailenize olan güven saygıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi. 

FENDOĞLU: “GÜVENLERİNİ SARSMAYACAĞIM”

Kendisi ve partisi nezdinde verilen oylar için Malatyalıların güvenlerini asla sarsmayacağını ifade eden Milletvekili Fendoğlu; “Malatya Söz ekibini daha önce ziyaret etmeyi düşünüyordum. Ama ümit edersiniz ki, tek başıma olmam sebebiyle il, ilçe ve mahallelere gitmek zorundaydım. Nasıl olsa Malatya Söz bizim gazetemizdir düşüncesi ile geciktim. İnsan sevdiği dostu sona saklar diyerek gelmem bugüne nasip oldu. Ekibinize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yerel basında Malatya Söz’ü yakından takip ediyorum. Bana verilen oylar ve bana olan güven hiçbir zaman sarsılmayacak. O oylara ve güvene de layık olarak MHP’yi ve Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

“MALATYA 16 YILDIR KÖTÜ YÖNETİLİYOR”

‘2019 Yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmamız söz konusu değil’ diyen Fendoğlu, “Genel Başkanımızda söyledi. 2019 Yerel seçimlerde AK Parti ile birlikte şuan bir ittifak yapmamız söz konusu değil. Bir Malatyalı olarak konuşuyorum, bir vekil olarak cevaplıyorum. 16 yıldır kötü yönetilen bir Malatya var. Kötü yönetilmiş, sadece yüzeysel ve pansumanlarla idare edilmiş bir şehir var. Alt yapısı çökük, genel mahallelerde yol yok, gece kondu türü gettolar oluşturulmuş vaziyette. Toplu konut adı altında, Malatya’mızın en güzel yerleri işgal edilmiş durumda. Bana göre şehrin ruhu, mizacı, kültürü sosyal ve ekonomik yapısı devşirme olmuş bir Malatya var. İnşallah biz bu Malatya’yı yerel seçimlerde halkımıza göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“AF YASASI EKİM’DE MECLİSTE OLACAK”

Ülke gündeminde yer tutan ‘Af yasa tasarısını’ değerlendiren Fendoğlu;“Meclis kapanmadan önce biliyorsunuz yemin ettik. Yeminden sonra gelenek olarak meclis tatile giriyordu ama OHAL kalktığı için 3 yasayı çıkartmak zorundaydık. Terör, bedelli ve torba yasa. Bu yasayı çıkartma işlemleri 23 gün sürdü. Bu süre zarfında yetişe bilseydi, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin Türk milletine seçin vaadi bir söz vardı af yasası ile ilgili. Bu söz olarak kalmayacak, Allah nasip ederse Ekim ayında meclis açıldığı takdirde genel kurula gelecek olan yasalardan bir tanesi de af yasası olacaktır. İçeriği ve detayları zaten güncel ve görsel medyada mevcuttur. Biz MHP olarak af yasasını meclise getireceğiz. Mecliste de bu yasayı destekleyen AK Parti, CHP ve diğer partilerinde tutumunu tüm Türkiye olarak göreceğiz. Ama emin olun Af Yasası Ekim’de meclise gelecek” diye konuştu.

“DURUMLARI UYGUNSA YARARLANIRLAR”

Bu yasa Alaeddin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz’ı da kapsayacak mı? sorusuna yansıt veren Fendoğlu; “Bedelli yasası çıktı. Kimlerin yaşı tutuyorsa onlar yararlanacak. Şimdi bir Af Yasası çıkması gündemde. Af Yasası çıktığı zaman durumları yasaya uygunsa, o isimlere de vuracaktır” dedi.

“KIRSAL SU SORUNU, MERKEZDE TRAFİK SORUNU”

Malatya’nın ilçelerdeki en büyük sorununun su ve merkezde ise trafik sorunu olduğunu belirten Fendoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim öncesi ve sonrası ilk ve mahalleleri dolaştım. 16 Mayıs’ta başlayan serüvenim halen devam ediyor. Durmadan ve yorulmadan ziyaretlerimi gerçekleştiriyorum. 24 Haziran’da da halkımızın teveccühü ile MHP’nin 14 yıl aradan sonra Malatya’da bir temsilcisi oldu. Gözlemlediğim kadarı ile Malatya’da en büyük sorunu kırsalda su sorunu, şehirde ise çarpık yapılaşmadan dolayı ana arterlerin haricinde yaşam standardının altında bir yapılaşma olduğu için trafik sorunu var. Bunlarla ilgili projelerimiz var. 31 Mart 2019’da Büyükşehir Belediyesini aldığımız gün projelerimizi göreceksiniz.”

“14 BELEDİYEYİ DE ALMAK İSTİYORUZ”

YouTube Haber arası

Yerel seçimlerde hedeflerinin 14 belediyeyi de almak olduğunun altını çizen Fendoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Gönül ister yerel seçimlerde 14 Belediyeyi de alalım. Tabi bu Malatyalıların teveccühü. Malatya’da MHP’de yükselen bir değer var şuanda. Eski günlerimize kavuşacağımıza inanıyorum. Büyük bir çoğunlukla belediyeleri de alacağımıza da inanmaktayım” diyerek sözlerini tamamladı.